fbpx

IZDELAVA
SPLETNIH
STRANI

Vaša spletna stran je odraz kvalitete vaših storitev. Je ena prvih priložnosti za oblikovanje vtisa na stranko in gradnje odnosa z njo. Zato je spletna stran več kot le informacija kaj počnete in kje ste, je način komunikacije in odsev vašega poslovnega nivoja. 

Kaj pravijo stranke

A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradise

“Matjaž mi je postavil spletno stran, uredil gostovanje, domeno…praktično vse…celo tekstovni del strani sem zaupala njemu in sem izredno zadovoljna!”

- Sara -

Storitve

Po meri in potrebah vašega posla vam postavim in oblikujem spletno stran. Jo povežem z Googlom in uredim osnovni SEO. Tako je vaša spletna stran pripravljena za uporabo. 

Vašo staro spletno stran vam prenovim v moderno in bolj uporabno. Pri tem uporabljam najnovejše metode pri oblikovanju spletnih strani. 

Domena (naslov spletne strani: www…) in gostovanje (kjer je spletna stran shranjena) sta predpogoj za postavitev spletne strani. Pri tem vam svetujem in na željo tudi uredim. 

Dve platformi, vrhunska uporabniška izkušnja

Za oblikovanje spletnih strani uporabljam dve platformi. Vsaka ima svoje lastnosti, a uporabna izkušnja za vaše obiskovalce ostaja vrhunska.

WordPress je eno najbolj priljubljenih odprtokodnih sistemov za upravljanje vsebine (CMS), ki ga uporablja več kot 40% spletnih strani na svetu. Omogoča enostavno ustvarjanje in urejanje spletnih strani, blogov, trgovin in drugih vrst spletnih mest.

WordPress je znan po svoji enostavnosti uporabe, prilagodljivosti in široki izbiri tem in vtičnikov, ki omogočajo dodajanje funkcionalnosti in prilagajanje videza vaše spletne strani. Obstaja tudi velika skupnost uporabnikov in razvijalcev, ki zagotavljajo podporo, predloge in različne vtičnike.

Poleg tega WordPress ponuja veliko varnostnih funkcij in redne posodobitve, ki zagotavljajo stabilnost in zanesljivost vaše spletne strani. Začetna namestitev WordPressa je enostavna in je mogoča s pomočjo spletnega vmesnika ali preko skripte namestitve na strežniku.

WordPress je zelo priljubljen za izdelavo spletnih strani in blogov zaradi svoje preprostosti in funkcionalnosti. 

Editor X je napredna platforma za oblikovanje spletnih strani, ki je razvita za profesionalne oblikovalce in agencije. Omogoča enostavno ustvarjanje privlačnih in funkcionalnih spletnih strani, pri čemer je poudarek na natančnem oblikovanju in prilagajanju vseh elementov.

Editor X ponuja veliko prilagodljivost in kontrole, kar omogoča oblikovalcem, da izrazijo svojo ustvarjalnost na najboljši način. Med funkcijami so na voljo orodja za oblikovanje različnih vrst elementov, kot so besedilo, slike, videoposnetki, grafika in animacije, ter funkcije za prilagajanje postavitve, velikosti in barv.

 

Načrtovanje in oblikovanje

Načrtovanje spletne strani oz. vašega spletnega nastopa je pomembna faza. V njej preverim vaše želje, potrebe, možnosti in kakšno spletno prisotnost ima vaša konkurenca.

Ko končam s fazo načrtovanja, se lotim izdelave predogleda vaše nove spletne strani. To v praksi pomeni, da že postavim osnutek spletne strani na mojih poddomenah, kamor lahko preko URL-ja vstopate in si ogledate napredek razvoja vaše stran in podajate komentarje in mnenja. 

Tretja, končna faza pa je prenos končane spletne strani. Ko vam je spletna stran všeč, jo prenesem na vašo domeno (www…) in vaša spletna stran je na voljo na svetovnem spletu. 

Optimizacija za iskalnike

Optimizacija za iskalnike ali SEO je izrednega pomena za vašo prisotnost na spletu. Brez optimizacije bo vaša stran težko konkurirala drugim stranem, ki imajo optimizacijo narejeno. A vseeno, pričakovanja, da bo vaša stran na 1. mestu, ni realna, če ne boste za ta namen vlagali velika sredstva in najemali veliko in sposobno ekipo. 

Večjezičnost

Večjezične spletne strani z meniji jezikov in prevodi, ki so prilagojeni vaši storitvi in niso avtomatsko generirani preko Google translate.

Vzdrževanje in posodabljanje

Spletna stran je živa stvar, ki potrebuje vzdrževanje, prilagajanje in opazovanje. Smernice in standardi spletne prisotnosti se neprestano spreminjajo, nadgrajujejo in so čezdalje bolj zahtevne, ter potrebujejo čedalje več znanja. Zato je pomembno imeti nekoga, ki vzdržuje vašo spletno stran.

Posodabljanje vtičnikov, programov za varnost, PHP verzij… WordPress platforma še vedno zahteva, da se večina programov in aplikacij v njem posodablja ročno. Editor x platforma pa tega sistema nima in posodabljanje ni potrebno.

Proste spletne strani

Spletne strani, ki so postavljene, proste in zato na voljo že v nekaj dneh

KAJ DRUGI PRAVIJO

USPEŠNE ZGODBE

Super zadovoljna s svojo novo spletno stranjo! Hvala Matjaž, za hitrost in strokovnost!

Ema

Ankaran

Prenova spletne strani od A do Ž. Predlogi, svetovanje in končna izvedba…top!

Jernej

Novo Mesto

Potreboval sem večjezične verzije svoje strani. In to tudi dobil. Hvala!

Tomaž

Ljubljana

Sprva sem si sam zgradil svojo spletno stran, a nisem imel nič od nje. Potem sem jo zaupal Matjažu in naredil je čudež iz nje. Hvala!

max

Ljubljana

Matjaž mi je postavil spletno stran, uredil gostovanje, domeno…praktično vse…celo tekstovni del strani sem zaupala njemu in sem izredno zadovoljna!

Sara

Polzela

Izredno zadovoljna. Priporočam!

Andreja

Ljubljana

CENIK

Izdelava predogleda vaše nove strani

0.00
 • Izdelava primera spletne strani
 • Vključene vaše želje
 • Na tem se nadgrajuje vaša nova dokončna različica

Izdelava osnovne spletne strani

od 350 € dalje
 • do 6 podstrani
 • Kontaktni obrazec
 • Pop up obvestila (subscribe, akcije...)
 • 2 uri tečaja osnovnega upravljanja spletne strani

Izdelava večje spletne strani

od 500 € dalje
 • Do 20 podstrani
 • Zahtevni kontaktni in pop-up obrazci
 • Priprava za pisanje prispevkov za e-mail marketing
 • Napredni MEGA menu
 • 2 uri tečaja osnovnega upravljanja spletne strani

Izdelava spletne trgovine

od 600 € dalje
 • Do 30 artiklov
 • Landing page
 • Kontaktni in pop-up obrazci
 • Nastavitvev statistike prodaje
 • 2 uri tečaja osnovnega upravljanja spletne trgovine

Pošlji povpraševanje

Na kratko mi opiši tvoje želje in pričakovanja, dodaj svoj kontakt in v najkrajšem času ti odgovorim. 

Prosim opiši podrobnosti v nekaj stavkih.