fbpx

SI KORAK STRAN DO

TVOJE NOVE SPLETNE STRANI

PRVI VTIS...

…ki ga z njo narediš na obiskovalca je ključen. Pa ne govorim le o grafični zasnovi, pomembna je vsebina, kjer obiskovalec najde pot do rešitve za njegov problem. 

PONUDI VEČ, KOT LE KUP NEPOMEMBNIH INFORMACIJ

Ne zapravljaj časa tvojih strank z dolgovezenjem. Pojdi na bistvo… Če si želiš orodja, ki ti bo pohitril in povečal prodajo, potem si na pravem mestu. 

"DOLGO JE BILA MOJA SPLETNA STRAN LE NASLOV NA SPLETU"

SIMONA, ŠKOFJA LOKA

Veliko strank, s podobnimi problemi, kot jih ima Simona, me prosi za pomoč…”Matjaž, moja spletna stran ni učinkovita. Je le spletni naslov, eden izmed milijonov v tej svetovni spletni mreži. Nič nimam od nje!”

Če samo imaš svojo spletno stran, še ne pomeni, da boš z njo avtomatsko delal uspehe… Prav nasprotno, tvoja spletna stran ti je lahko samo strošek.

Stran, ki je postavljena tako grafično, kot vsebinsko po smernicah, da doseže ali preseže tvoj želen uspeh zahteva strokovnjaka, ki se že med postavljanjem  le te, osredotoči na en sam cilj…klik spremeniti v prodajo.

Da pa se to doseže, zahteva od programerja, da se prelevi v grafičnega oblikovalca in copywriterja oz. odličnega prodajalca. 

IZKORISTI SVOJO VIDNOST

10 PREDNOSTI MOJIH SPLETNIH STRANI

Pri postavljanju spletnih strani se osrodotočam na vodenje tvojih uporabnikov od prvega do zadnjega klika…pa naj bodo to gumbi  KUPI, KONTAKT, POKLIČI ali pa SUBSCRIBE…

Sama zasnova mojih spletnih strani je, da se osredotoča na osnovni cilj mojega naročnika. Tako pomagam naročniku, da dosega želene uspehe, kot njegovim strankam, da ne zapravljajo svojega časa in hitro najdejo to, kar so iskali…rešitev za svojo težavo. 

Moje spletne strani so hitre, kar je posledica odličnega gostovanja same strani in odlične optimizacije delovanja. 

SEO optimizacija za iskalnike Google, Bing…so osnovni standard. Z dobrimi ključnimi besedami in  nagovorom, boste vidni tudi na Googlu. 

Tvojo spletno stran uredim tako, da boš lahko sam/a urejal/a osnovne informacije na njej. V spletno stran ti vgradim program, ki omoogoča lastnikom spletne strani že z eno uro izobraževanja urejati osnove, kot so besedila, slike, videi, update… 

Tvojo spletno stran prilagodim tudi za uporabo na mobilnih napravah. Več kot 60% obiska spletne strani beležijo iz mobilnih naprav, zato je zelo pomembno, da je stran prilagojena za dobro uporabniško izkušnjo tudi iz mobilnih naprav.

Postavim vam lahko tudi večjezično spletno stran. 

Vgradim vam želene kontaktne obrazce, “naroči se na novice” obrazec, prilagojene vprašalnike, obrazce za prijavo…

Moje strani izpolnjujejo standarde GDPR, zakona o varstvu osebnih podatkih, oziroma vsebujejo obvestila o piškotkih. 

Uredim ti gostovanje spletne strani in domeno. Na gostovanju imaš lahko pripete tri različne spletne strani, neomejeno število podstrani in email naslov s predpono info@…

NE ŽELIŠ SI SPLETNE STRANI, KE TI NE SLUŽI

Poskrbi, da ti tvoja spletna stran ne bo samo strošek. Z strokovno izdelano spletno stranjo, ki vsebuje vse potrebne programe, vtičnike, zgradbe in vsebine, lahko izkoristite svetovni splet v vsej njegovi lepoti v svojo korist.

Moji projekti

Vablljeni na ogled mojih dosedanjih del na področju spletnih strani

Čistilni servis

What they say

USPEŠNE ZGODBE

Super zadovoljna s svojo novo spletno stranjo! Hvala Matjaž, za hitrost in strokovnost!

Ema

Ankaran

Prenova spletne strani od A do Ž. Predlogi, svetovanje in končna izvedba…top!

Jernej

Novo Mesto

Potreboval sem večjezične verzije svoje strani. In to tudi dobil. Hvala!

Tomaž

Ljubljana

Sprva sem si sam zgradil svojo spletno stran, a nisem imel nič od nje. Potem sem jo zaupal Matjažu in naredil je čudež iz nje. Hvala!

max

Ljubljana

Matjaž mi je postavil spletno stran, uredil gostovanje, domeno…praktično vse…celo tekstovni del strani sem zaupala njemu in sem izredno zadovoljna!

Sara

Polzela

Izredno zadovoljna. Priporočam!

Andreja

Ljubljana

NAROČI IN DOBIŠ OSNOVNI SEO GRATIS!

Za vse nove naročnike spletne strani, dodam osnovno optimizacijo za spletne iskalnike kot gratis! 

BI RAD VEČ INFO

ODDAJ POVPRAŠEVANJE