Preproste in učinkovite spletne strani.

Ki jih lahko urejate sami!

Ste podjetnik ali posameznik, ki potrebuje spletno prisotnost brez zapletov? Naša rešitev je prilagojena prav vam. Naše spletne strani so preproste za uporabo, prilagodljive vašim potrebam in oblikovane tako, da jih lahko sami urejate in nadgrajujete.

Zakaj izbrati nas?

Enostavno upravljanje

Naše spletne strani so zasnovane z mislijo na uporabnika. Z enostavnim vmesnikom lahko sami dodajate vsebine, spreminjate fotografije in posodabljate informacije.

Prilagodljivost

Ne glede na to, ali ste samostojni podjetnik ali vodite majhno podjetje, naše spletne strani rastejo skupaj z vami. Dodajanje novih funkcij in razširitev je hitro in preprosto.

Optimizacija za Iskalnike

Poskrbimo, da vas bodo stranke našle. Naše spletne strani so optimizirane za Google, kar pomeni boljšo vidnost in več obiskov.

Podpora in Vzdrževanje

Nudimo celovito podporo in vzdrževanje, da je vaša spletna stran vedno ažurna in varna.

Za manjša podjetja in fizične osebe

Osredotočen sem na ciljno skupino, ki zaradi svoje narave posla ne potrebujejo velikih in dragih spletnih mest

Poudarek dajem na lahke in hitre spletne strani, prilagojene naročnikom. Spletne strani so zgrajene tako, da jih lahko naročnik preko enostavnega programa ureja sam. Seveda vam ves čas stojim ob strani. 

Pripravljeni na začetek?

Pošljite povpraševanje.

 

Odzivi

Kaj pravijo naše stranke?

Zelo sem zadovoljna s svojo spletno trgovino. Matjaž je vseskozi upošteval moje želje pri sami izdelavi. Priporočam!

Marija Angleški zvezki

“Iskala sem rešitev, ki mi ne bi vzela veliko časa in bi bila cenovno dostopna. Našla sem jo pri tej ekipi, ki mi je izdelala čudovito spletno stran, ki jo lahko enostavno urejam in prilagajam svojim potrebam. Njihova podpora je vedno na voljo, kar mi daje dodatno varnost.”

Nana Karikature Nana

Potreboval sem spletno stran, ki je enostavna za uporabo in mi omogoča, da samostojno posodabljam naše dnevne ponudbe. Ekipa je poskrbela za vse – od dizajna do optimizacije za iskalnike. Zdaj lahko svoje stranke obveščam o novostih s samo nekaj kliki!”

Robert Gruding
Scroll to Top