Preproste in učinkovite spletne trgovine.

Ki jih lahko upravljate sami!

Ste podjetnik ali posameznik, ki potrebuje spletno prisotnost brez zapletov? Naša rešitev je prilagojena prav vam. Naše spletne trgovine so preproste za uporabo, prilagodljive vašim potrebam in oblikovane tako, da jih lahko sami urejate in nadgrajujete.

Zakaj izbrati nas?

Enostavno upravljanje

Naše spletne trgovine so zasnovane z mislijo na uporabnika. Z enostavnim vmesnikom lahko sami dodajate vsebine, spreminjate fotografije in posodabljate informacije.

Prilagodljivost

Ne glede na to, ali ste samostojni podjetnik ali vodite majhno podjetje, naše spletne trgovine rastejo skupaj z vami. Dodajanje novih funkcij in razširitev je hitro in preprosto.

Optimizacija za Iskalnike

Poskrbimo, da vas bodo stranke našle. Naše spletne trgovine so optimizirane za Google, kar pomeni boljšo vidnost in več obiskov.

Podpora in Vzdrževanje

Nudimo celovito podporo in vzdrževanje, da je vaša spletna trgovina vedno ažurna in varna.

Za manjša podjetja in fizične osebe

Osredotočen sem na ciljno skupino, ki zaradi svoje narave posla ne potrebujejo velikih in dragih spletnih trgovin.

Poudarek dajem na lahke in hitre spletne trgovine, prilagojene naročnikom. Spletne trgovine so zgrajene tako, da jih lahko naročnik preko enostavnega programa ureja sam. Seveda vam ves čas stojim ob strani. 

Pripravljeni na začetek?

Pošljite povpraševanje.

 

Bi radi dokaz?

Kaj pravijo naše stranke?

Zelo sem zadovoljna s svojo spletno trgovino. Matjaž je vseskozi upošteval moje želje pri sami izdelavi. Priporočam!

Marija Angleški zvezki

“Izdelava spletne trgovine za Leseno uro je bila izjemna izkušnja. Ekipa je bila zelo odzivna in je razumela naše potrebe. Spletna trgovina je presegla naša pričakovanja s svojo uporabniku prijazno zasnovo in elegantnim dizajnom, ki odlično odraža kakovost naših lesenih ur. Vsekakor priporočam!”

Anraž Lesena ura

“Za našo trgovino Tapete po meri smo potrebovali spletno platformo, ki bi lahko prikazala našo široko paleto personaliziranih izdelkov. Storitev izdelave spletne trgovine je bila fantastična - od hitre izdelave do podpore pri nalaganju izdelkov. Zdaj lahko naše stranke enostavno najdejo in naročijo tapete, ki jih želijo.”

Vid Tapete po meri
Scroll to Top